امروز : دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت :
برگزاری جلسه دوم طرح کسب و کار احداث واحد تولیدی آرماتورهای پلیمری (GFRP)
1399/05/25 فرهاد فلاحی نظرات : 0 نظر بازدید : 43 بار

جناب آقای دکتر الیاسی ضمن ارایه توضیحات خود به همراه نشان دادن اسلاید¬ها و کلیپهایی ابراز داشتند که زوال پذیری آرماتورهای فولادی در معرض رطوبت، وزن بالای فولاد و هزینه زیاد حمل و نقل آن مقاومت فولاد سبب گردیده است که مصالح جایگزینی جهت استفاده در صنعت ساختمان و عمران مورد توجه وبررسی قرار گیرد. آرماتورهای پلیمری (GFRP) چند دهه ای است در کشورهای ژاپن، آمریکا، کانادا، فرانسه و سایر کشورهای پیشرفته و لرزه خیز مورد توجه و استفاده قرار گرفته است. هدف تولید و استفاده از این آرماتورها در قطعات بتنی پیش ساخته و درجا ریز است. فناوری طرح در قالب چندین گزینه قابل ارائه است: -استفاده از آرماتورهای در مقاوم سازی ساختمان - استفاده در اجرای دال بتنی ساختمان - اجرای دال بتنی در پلها - استفاده در اجرای نیوجرسی - استفاده در دیوارهای پیس ساخته بتنی پانلی از مزایای بارز تولید این محصول می توان به صرفه اقتصادی، کاهش هزینه خم و برش ،کاهش پرت میلگرد، افزایش سرعت اجرا ،دارای مقاومت کشش به مراتب بیشتر از فولاد، مقاومت در برابر خوردگی و مقاومت در برابر عوامل جوی شدید، عدم هدایت الکتریکی و مناسب برای اتاق های پزشکی پرتوزا مانند رادیولوژی و ... طرح مشتریان مشتریان مورد نظر در ارائه خدمات به شرح ذیل است: 1. ادارت کل راه و شهرسازی و وزارت راه و شهرسازی 2. سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استانها 3. دفتر فنی استانداریهای استانها 4. شهرداریها 5. امور آب استانها 6.شرکت برق استانها 7. سازمان جهاد کشاورزی استانها 8. صاحبین زمینهای صنعتی 9. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 10. ارگانهای نظامی و انتظامی 11. صاحبین باغات و اراضی کشاورزی 12. شرکت شهرکهای صنعتی قیمت گذاری و فروش در قیمت گذاری و فروش بخش فناورانه، مقایسه تولیدات با محصولات مرسوم جهت شفاف سازی امر و اثبات مزیت اقتصادی طرح برای کارفرما در درجه اول اهمیت قرار دارد، قیمت گذاری براساس هزینه های ثابت و متغیر انجام خواهد گرفت. ارزیابی ریسک: تنها ریسک موجود می تواند فروش محصول به ارگانهای دولتی و عدم توان پرداخت ثمن محصول از سوی آنها باشد که باید در برنامه ریزی فروش ملاک عمل باشد. در ادامه ضمن توضیحات طرح اجرایی و مالی ، زمان لازم برای پروسه اداری و کسب مجوزهای لازم را (حداقل هشت ماه ) و جمعاً تا مرحله تولیدحداقل 18 ماه را عنوان نمود . دراواسط جلسه مهندس نعمانی ابهاماتی را که در جلسه قبل خطاب به دکتر مرسلی مطرح نموده بودند مجدداً از دکتر الیاسی سوال نمودند من جمله مسئله استاندارد محصول می باشد آیا ادره استاندارد مجوز لازم را خواهند داد؟ ونیز محصول قابل خم شدن یا تولید به صورت خم با سفارش اولیه امکان پذیر است ؟ و آیا در فهرست بهاء که هر ساله از طرف دولت اعلام می‌شود وضمی‌توان محصول را گنجاند و بزرگترین مشکل را بازاریابی و تغییرات مدیریت در سطح دانشگاه عنوان نمودند . ونیز آقای ابراهیم یوسفی مساله ریسک و بازده را مطرح نمودند و نیز آیا ادارات صمت و محیط زیسک با احداث محل تولید در داخل محوطه دانشگاه موافقت خواهد نمود؟. که جهت رفع این ابهامات مقررگردید از ادارات مطبوع مطرح گردد. مصوبات جلسه: ضمن تایید طرح توسط اعضاء مقرر گردید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز مکاتبات لازم را جهت استعلام از واحد استان و سازمان مرکزی به عمل آورد.

ارسال نظرات مخاطبان
شما هم می توانید نظرات خود را ارسال کنید -